Радост в семейството на Михаел Шумахер! Дъщеря му се омъжва.

...
 
Радост в семейството на Михаел Шумахер! Дъщеря му се омъжва.
Коментари Харесай

Радост в семейството на Михаел Шумахер! Дъщеря му се омъжва

 

Радост в фамилията на Михаел Шумахер! Дъщеря му се омъжва. Церемонията ще се състои в първокласната вила в Майорка, където легендата на “Формула 1 ” живее “нов живот ” 10 години след случая, който го остави в кома.

Според пресата Джина ще подписа брак с 27-годишния си другар Иън Бетке това лято. Според немското списание Bunte е нает брачен уредник от Северна Германия, който да сложи “финалните линии ” на тържеството.

Двойката ще си каже “да ” под арка от цветя във вилата, която брачната половинка на седемкратния международен първенец във “Формула 1 ” Шумахер е купила през 2017 година от президента на “Реал Мадрид ” Флорентино Перес.

Според известията кънтри група ще свири онлайн вечерта на церемонията навън. Мъжете посетители ще бъдат помолени да участват на сватбената гала и последващото празненство с костюми, само че ще им бъде посочено, че не би трябвало да носят вратовръзки поради високите температури, които се чакат в деня.

Любителите на конете Джина и Иън оповестиха публично връзката си доскоро повече от шест години. През декември 2017 година те излязоха дружно на гала по връчване на награди в Мюнхен.
че 2022 година Irish Mirror разкри, че кланът Шумахер се готви да стартира “нов живот ”, защото здравословното положение на 55-годишния мъж последователно се усъвършенства.

В желанието си да обезпечи допустимо най-хубавите условия за живот на мъжа, за който се омъжи през 1995 година, Корина Шумахер е закупила вила за 32 милиона евро в Майорка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Вилата е идеално пригодена за потребностите на клана Шумахер, защото разполага с хеликоптерна площадка и всички медицински уреди, нужни за бащата на Мик и Джина. Идилична конюнктура на брега на морето, която Корина Шумахер се надява, че ще помогне на брачна половинка ѝ най-сетне да откри успокоение.

Източник: NOVA

Още вести четете в категории Спорт и Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР